GÉPEINK

InfraShape Horizontal

Stílusos, modern design egy fekvőkerékpár kapszulában

A legújabb generációs alakformáló eszköz, amely első látásra felülmúl minden elvárást. Stílusos, modern design egy fekvőkerékpár kapszulában, amely több innovatív technológiát tartalmaz (érintőképernyős kijelző, luxus minőségű bőrborítás, vákuummasszázs, infrafény, kollagén lámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők). Kivételes lehetőségek: minden-az-egyben: zsírégetés, bőrfeszesítés, narancsbőr eltüntetés, alakformálás, gerinckímélő edzés.

Biztonságos edzés erős túlsúllyal küzdőknek, vagy teljesen kezdőknek is, hiszen a fekvő biciklin való testmozgás tehermentesíti a gerincet, így elkerülhető a hátsérülés. Az edzés alatt kényelmesen fekhetsz, mindeközben extra kilóktól szabadulhatsz meg. Edzés közben kedvenc zenéidet hallgathatod, vagy videókat nézhetsz a Youtube-on, könnyen csatlakoztathatod Android vagy iPhone készülékedet.

Mivel csak mellkastól lefelé vagy lezárva, nem kell attól tartanod, hogy esetleg az arcodat éri magasabb hő. Az izzadás egyértelmű azokon a területeken is, ahol nem vagy lezárva, hiszen a tested egy összefüggő rendszer. Amikor beindul az anyagcserefolyamat, például az Infrafény hatására, akkor az egész tested izzadással válaszol a homeosztázis fenntartására. Tehát vizes leszel ott is, ahol nem gondolnád.

Elképesztő eredmények a túlsúly elleni küzdelemben és a cellulit problémákkal szemben. A készülék ötvözi a nyomás alatti vákuum masszást az infra fénnyel, így segíti a fogyást, az extra kalóriaégetést, és a rendkívül hatékony alakformálást.

Mindezt kollagén kezeléssel kombinálva, amely hozzájárul a bőr megfiatalításához.

Hogy mi is az a vákuum, és miért jó nekünk?

Azt tudjuk, hogy kb. 300-350 kalóriától szabadít meg minket (csak a vákuum!) 50 perc alatt, de milyen jótékony hatásai vannak még ezen kívül?

Az alacsony nyomáson (vákuumban) történő kezelés hatására a zsírégetés a problémás területekre koncentrálódik.

 • A vákuum szívásának hatására a vérkeringés, nyirokkeringés javul a felső comb és a fenék, csípő, has területén.
 • A vérkeringés, nyirokkeringés élénkülése lehetővé teszi az intenzívebb zsírelszállítást, még kedvezőtlen hajlam esetén is.
 • A megélénkült vérkeringés mellett az alacsony nyomás hatására a sejtanyagcsere is felgyorsul, és ez a sejtben felhalmozott salakanyagok intenzívebb lebontásához vezet.
 • A méreganyagok kiválasztásával a szövet regenerálódik és megfiatalodik, valamint a vákuum aktiválja a rugalmas rostokat (kollagén, elasztin) termelő kötőszöveti sejteket, ennek következtében a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz a kezeléseket követően.

A vákuum zsíraktiváló hatása miatt elengedhetetlen előfeltétele a hatékony zsírégetésnek. A tényleges zsírégetés, méregtelenítés a Horizontal-edzés 5. percétől bekövetkezik, ezért elegendő akár a 30 perc biciklizés is.

InfraShape

Ülő kerékpár infra lámpákkal a kényelmes és hatékony edzésért.

Ez a forradalmian új fitness eszköz tartalmaz egy fekvő kerékpárt, amely sokkal kényelmesebb edzést biztosít, infravörös melegítő lámpákat, amelyeknek gyors súlycsökkentő hatásuk van, és kollagén lámpákat, amelyek segítik a test teljes megfiatalodását.

A berendezés teljes vezérlése LED érintőképernyőn történik, hihetetlenül modern tervezésű és rendkívül könnyen használható.

Ennél a gépnél tudod állítani az ülésed dőlés szögét, tehát akár ülve, akár fekve is tekerhetsz az edzés folyamán, és itt az egész testedet éri közvetlen az infra- és kollagén-lámpa, ezáltal ez a gép adja az igazi szauna-érzést, az egész testet éri a hő, de nem fullasztó egyáltalán, hiszen maga a gép nyitott, ettől nem kell tartani.

Ha kúraszerűen használod te is az infrashape gépet, akkor:

 • erősebbé teszed az immunrendszered, kevesebbszer betegszel meg
 • az edzés során felpörgeted az anyagcserédet, így gyorsabbá és hatékonyabbá teszed a fogyásodat
 • szépen lassan búcsút inthetsz a kényes helyeken levő narancsbőrnek: azedzést hétről-hétre feszesebb és simább lesz a bőröd
 • sőt, még az izmaid regenerálódását is segíted vele!

Az Infrashape egyesíti a szauna és a kardio edzés összes jótékony hatását, ezzel duplázva meg a fogyás sebességét. A tested fittebb és feszesebb lesz, te pedig az infravörös fénynek hála teljesen feltöltődsz energiával! A fényenergia 5 mm mélységig hatol be a testbe és számos pozitív hatást gyakorol a bőrre, a testre és a zsírsejtekre is.

Amit tudni kell InfraShape gépekről

Az Infrashape gépek hatékonysága az alakformálásban azért egyedi és kiemelkedő, mert miközben az infrasugarak a bőr alá hatolva a zsírszövetekben beindítják a méregtelenítést és a zsírbontást, valamint fokozzák a vér- és nyirokkeringést, az ezzel egyidejű aktív testmozgás sokszorosára növeli a készülék hatékonyságát. Az infrasugárzásnak köszönhetően a sejtek kiválasztják a felesleges anyagokat, melyek a kiválasztó szerveken keresztül és a verejték útján ürülnek a szervezetből.
Az intenzív izommozgás az, ami maximálisra fokozza a folyamat gyorsaságát és eredményességét. Az izmok működése a nyirok áramlásában meghatározó fontosságú, mivel az izomösszehúzódások pulzáló jellege vákuumot képez az erekben. Ez a hatás épp olyan, mint a szív munkájáé a vérkeringésben.

Az infrashape gépek hatásmechanizmusa

 •  Segíti és felgyorsítja a fogyókúrát, a zsírpárnák, a zsigeri zsír ledolgozását és ezáltal erőt ad az egészséges életmód vagy a fogyókúra betartásához.
 • Hozzájárul a mérgező anyagok eltávolításához, így csökkenheti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát.
 • A hosszú idejű testmozgás során a szervezet a zsírt használja fel energia forrásként a glükóz helyett. Ez csökkenti a tejsav szintjét, amely a fáradtság érzését okozza.
 • Fokozza, intenzívebbé teszi az anyagcsere folyamatokat, emiatt hozzájárul a narancsbőr eltüntetéséhez is.
 • Kevesebb stresszt érzel a mindennapok során, mivel elősegíti az endorfin termelést.
 • Az infra fény miatt az edzések nem érnek véget a tekeréssel. Az izmok még egy jó darabig tovább bontják a zsírt. Akkor is karcsúsodunk, amikor már nem is tekerünk.

BodyShape

A BodyShape vákuummal és infrapanelekkel, kollagénlámpákkal felszerelt futópad (természetesen gyalogolni, gyorsgyalogolni is lehet benne akár dombon, akár anélkül) egy új és egyedülálló eszköz, amely egyesíti a kardió mozgást a szervezet méregtelenítésével. Ez az anti-gravitációs futópad felpezsdíti a nyirokkeringést a mélynyomású vákuummasszázs és az infravörös melegítő terápia által, ezáltal ösztönözve a fogyást és a cellulitisz csökkenését, eltűnését.További jellemzői a gépnek: az aromaterápia, az ózonterápia, és a LED és színterápia. Ez az eszköz mind a kezdők, mind a haladó felhasználók igényeihez programozható, felhasználóbarát és hatékony, páratlan kardió edzésélményt nyújt. Mindenképpen váltó-cipőben érdemes ebben a gépünkben edzeni!