GÉPEINK

InfraShape Horizontal

Stílusos, modern design egy fekvőkerékpár kapszulában

A legújabb generációs alakformáló eszköz, amely első látásra felülmúl minden elvárást. Stílusos, modern design egy fekvőkerékpár kapszulában, amely több innovatív technológiát tartalmaz (érintőképernyős kijelző, luxus minőségű bőrborítás, vákuummasszázs, infrafény, kollagén lámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők). Kivételes lehetőségek: minden-az-egyben: zsírégetés, bőrfeszesítés, narancsbőr eltüntetés, alakformálás, gerinckímélő edzés.

Biztonságos edzés erős túlsúllyal küzdőknek, vagy teljesen kezdőknek is, hiszen a fekvő biciklin való testmozgás tehermentesíti a gerincet, így elkerülhető a hátsérülés. Az edzés alatt kényelmesen fekhetsz, mindeközben extra kilóktól szabadulhatsz meg. Edzés közben kedvenc zenéidet hallgathatod, vagy videókat nézhetsz a Youtube-on, könnyen csatlakoztathatod Android vagy iPhone készülékedet.

Mivel csak mellkastól lefelé vagy lezárva, nem kell attól tartanod, hogy esetleg az arcodat éri magasabb hő. Az izzadás egyértelmű azokon a területeken is, ahol nem vagy lezárva, hiszen a tested egy összefüggő rendszer. Amikor beindul az anyagcserefolyamat, például az Infrafény hatására, akkor az egész tested izzadással válaszol a homeosztázis fenntartására. Tehát vizes leszel ott is, ahol nem gondolnád.

Elképesztő eredmények a túlsúly elleni küzdelemben és a cellulit problémákkal szemben. A készülék ötvözi a nyomás alatti vákuum masszást az infra fénnyel, így segíti a fogyást, az extra kalóriaégetést, és a rendkívül hatékony alakformálást.

Mindezt kollagén kezeléssel kombinálva, amely hozzájárul a bőr megfiatalításához.

Hogy mi is az a vákuum, és miért jó nekünk?

Azt tudjuk, hogy kb. 300-350 kalóriától szabadít meg minket (csak a vákuum!) 50 perc alatt, de milyen jótékony hatásai vannak még ezen kívül?

Az alacsony nyomáson (vákuumban) történő kezelés hatására a zsírégetés a problémás területekre koncentrálódik.

  • A vákuum szívásának hatására a vérkeringés, nyirokkeringés javul a felső comb és a fenék, csípő, has területén.
  • A vérkeringés, nyirokkeringés élénkülése lehetővé teszi az intenzívebb zsírelszállítást, még kedvezőtlen hajlam esetén is.
  • A megélénkült vérkeringés mellett az alacsony nyomás hatására a sejtanyagcsere is felgyorsul, és ez a sejtben felhalmozott salakanyagok intenzívebb lebontásához vezet.
  • A méreganyagok kiválasztásával a szövet regenerálódik és megfiatalodik, valamint a vákuum aktiválja a rugalmas rostokat (kollagén, elasztin) termelő kötőszöveti sejteket, ennek következtében a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz a kezeléseket követően.

A vákuum zsíraktiváló hatása miatt elengedhetetlen előfeltétele a hatékony zsírégetésnek. A tényleges zsírégetés, méregtelenítés a Horizontal-edzés 5. percétől bekövetkezik, ezért elegendő akár a 30 perc biciklizés is.

BodySpace VacuTherm – elliptikus tréner

A Body Space VacuTherm Elliptikus tréner a SÍFUTÁSHOZ hasonlítható mozgásforma, karmozdulatok nélkül. Ez egy olyan edzőgép amely a természetes mozgáshoz áll a legközelebb. Ez szimulálja az ember természetes motorikus mozgását.

Nagy mértékben elősegiti a test formálását, mert az edzés során sokkal több izomzatot mozgat meg mint más konditermi edzőgépek. Ezen felül ez a gép nyomás-tehnologiával, vákuum és infra panelekkel van felszerelve.

Body Space Vacu Therm elliptikus géppel történő edzés elősegíti a vádli, a combok és a fenék formálását. Ezek a gyakorlatok nagyon jótékony hatással vannak a keringési rendszerre. Ezek garantálják a jó közérzetet, és hatékonyan csökkenti a stresszt egy fárasztó nap után.

A Body Space Vacu Therm elliptikus tréner biztosítja a zavartalan működést, és kivételes kényelmet nyújt edzés során. Ez köszönhető a nagy teljesítményű lendkeréknek. Az edzést egy elektronikusan szabályozható ellenállással lehet nehezebbé tenni, vagy könnyiteni érintő kijelző segitségével. Mutatja a szokásos adatokat, az edzési időt, az elégetett kalóriát, az ismétlések számát és figyeli a sebességet, fordulatszámot, a hőmérsékletet és a pulzust.

BodyShape

A BodyShape vákuummal és infrapanelekkel, kollagénlámpákkal felszerelt futópad (természetesen gyalogolni, gyorsgyalogolni is lehet benne akár dombon, akár anélkül) egy új és egyedülálló eszköz, amely egyesíti a kardió mozgást a szervezet méregtelenítésével. Ez az anti-gravitációs futópad felpezsdíti a nyirokkeringést a mélynyomású vákuummasszázs és az infravörös melegítő terápia által, ezáltal ösztönözve a fogyást és a cellulitisz csökkenését, eltűnését.További jellemzői a gépnek: az aromaterápia, az ózonterápia, és a LED és színterápia. Ez az eszköz mind a kezdők, mind a haladó felhasználók igényeihez programozható, felhasználóbarát és hatékony, páratlan kardió edzésélményt nyújt. Mindenképpen váltó-cipőben érdemes ebben a gépünkben edzeni!